Žatečtí kuželkáři se v divizi dočkali výhry

Žatečtí kuželkáři se v divizi dočkali výhry
V souboji Lokomotiv byla úspěšnější ta žatecká.

Dvanáctým kolem divize začaly kuželkářské odvety. Žatecká Lokomotiva je bude hrát všechny na své staré kuželně. Nová bohužel není k dispozici. Je sice hotová, ale budova není zkolaudovaná.

Žatečtí přivítali jmenovkyni z Ústí a konečně se jim podařilo zvítězit. Nebylo to ale jednoduché a zápas byl vyrovnaný a dramatický.

V úvodní dvojici se vůbec nedařilo Jarolímovi. Pokazil skoro vše, ale naštěstí jeho soupeř rovněž chyboval a tak prohra o 14 byla milosrdná, výkon ale hrozný. Výborně zahrál ve druhé dvojici dorostenec Manga. Po skvělých plných přidal i dobrou dorážku, ale i když jeho soupeřka mohutně stahovala, uhájil výhru o 20.

Uhlíková po pomalejším rozjezdu předvedla vynikající závěr a výbornou dorážku. Vyhrála o 48. Velikou smůlu si vybrala v další dvojici Ptáčková. Celý duel se přetahovala o vedení, nakonec ale předposledním hodem minula kuželku a prohrála o 1. Bylo srovnáno na 2:2, domácí vedli o 53.

L. Ptáček se rozjížděl pomaleji, ale v dorážce byl jasně lepší a vyhrál o 17. Zd. Ptáček st. tak měl k dobru 70 kuželek a to se většinou nepouští. I když se mu v dorážce nedařilo a soupeřka hrála dobře, nedovolil jí smazat náskok, a tak první výhra byla doma.

TJ Lokomotiva Žatec A - TJ Lokomotiva Ústí B 5:3 (2470:2421). Body: Jarolím 346, Manga 458, Uhlíková 437, Ptáčková 390, Ptáček L. 416, Ptáček Zd. st. 423.

I B tým hrál na domácí kuželně a v rámci OP přivítal třetí tým soutěže. Nakonec po zdařilém průběhu dokázal vyhrát a připsat si body.

TJ Lokomotiva Žatec B - TJ Slovan Vejprty 5:1 (1504:1458). Body: Vacinek 409, A. Rajtmajerová 359, Rajtmajer 344, Čermák 392. (jj)

Datum přidání:

Nejnovější zprávy