Klára Suková veze stříbro z MČR juniorů!

Klára Suková veze stříbro z MČR juniorů!
V plaveckém bazénu Podolí v Praze se v termínu 24.-26.5.2024 uskutečnilo MČR juniorů v plavání. Do Prahy přijeli závodit nejlepší juniorští plavci naší republiky, mezi nimiž nemohli chybět ani plavci ze Žatce. Naše barvy v Praze hájila trojice Lehnert, Lím a Suková.

Jakub Lehnert nebyl na závodech ve 100% zdravotní kondici, přesto však předvedl slušné výkony a vyplaval si 27. a 23. místo. O poznání lépe se závody vydařily Janu Límovi, který si posunul svá osobní maxima a proplaval se i do nejlepší desítky! Na 100P Jan dohmátl ještě za hranicí první desítky na 12. místě, na poloviční trati se to však již povedlo a Honza vybojoval skvělé 9. místo.

Nejlépe ze žatecké party se povedly závody Kláře Sukové. Klára se ve všech svých znakových startech probojovala do finále. Na nejkratší trati 50Z však finále nevyšlo Kláře dle představ a obsadila v něm 7. místo. Na nejdelší trati 200Z Klára doplavala těsně pod branou stupně vítězů na bramborové pozici. V posledním finále na 100Z to však vyšlo, Klára si po velkém boji doplavala pro stříbrnou medaili a stala se juniorskou vicemistryní ČR!

Žatecký klub gratuluje Kláře ke skvělému výsledku a děkuje všem plavcům za reprezentaci města a klubu! (kar)

Datum přidání:

Nejnovější zprávy