Kuželkářská Lokomotiva zakončila sezónu drtivým vítězstvím

Kuželkářská Lokomotiva zakončila sezónu drtivým vítězstvím
Hráči žatecké Lokomotivy A v posledním kole krajského přeboru kuželkářů přivítali poslední tým tabulky Verneřice B a byla to hra kočky s myší.

Hosté měli nepatrnou naději na zisk nějakého bodu jen ve druhé dvojici, ale tu nevyužili. Byla z toho nejvyšší výhra ročníku, potvrzení druhého místa KP A a velmi reálná šance postoupit do divize, protože vítězný tým Podbořan se chce postupu vzdát. Lokomotiva navíc vyhrála jarní část KP A.

Tajblovi se v úvodní dvojici moc nedařilo, přesto dokázal vyhrát o 45. Ptáčková ve druhé dvojici nakonec uhájila před mohutně finišujícím soupeřem těsnou výhru o 11.

Jarolím si vypracoval pohodlný náskok, a přestože se nevyvaroval zbytečných chyb, vyhrál o 42. Uhlíková zahrála výbornou dorážku, hlavně tu druhou, a vyhrála o 51.

Další bod připsal Ptáček L. Po výborných plných udržel vedení a vyhrál o 42. O tom, že hostům bude zpívat na cestu kanár, rozhodl Ptáček st. I on zahrál výborně dorážku a pečetil výhrou o 57 konečný výsledek. Tím byla výhra o 248 kuželek a na pomocné body 11:1.

TJ Lokomotiva Žatec A - SK Verneřice B 8:0 (2465:2217). Body: Tajbl 388, Ptáčková 409, Jarolím 396, Uhlíková 421, Ptáček L. 413, Ptáček st. 438. (jj)

Datum přidání:

Nejnovější zprávy