Kuželkáři Žatce porazili vedoucí tým tabulky

Kuželkáři Žatce porazili vedoucí tým tabulky
Lokomotivě se podařil husarský kousek. Vyšlápla si na vedoucí tým soutěže Českou Kamenici!

Lokomotiva Žatec A přivítala po vánoční a novoroční přestávce v krajském přeboru kuželkářů tým KO Česká Kamenice, momentálně vedoucí tým tabulky. A zadařilo se jí náramně. Soupeře porazila těsně na body, ale vysoko na kuželky.

Zahájil Tajbl a vůbec se soupeřem nepáral. Od úvodních hodů byl jasně lepší a nakonec vyhrál o 74. Ptáčková bojovala statečně a nenechala soupeře v klidu. Ve druhé polovině byla i lepší, a tak smolná prohra o 16 byla víc jak přijatelná.

Ptáček L. se soupeřem rovněž nemazlil. Přehrával ho od začátku a nakonec dotáhl duel k výhře o 72. Uhlíkové utekl začátek souboje. Ve druhé padesátce se výrazně zlepšila, ztrátu stahovala, aby nakonec smolně prohrála o pouhé 4. Bylo srovnáno na 2:2 a Lokomotiva měla k dobru 130 kuželek.

Jarolím v páté dvojici bojoval, ztratil hned v úvodu. Pak začal i on stahovat, ale hostující hráč náskok udržel a vyhrál o 39. V poslední dvojici sebral hostům šanci alespoň na bod výborně hrající Ptáček Zd. Od začátku byl jasně lepší a bylo pouze otázkou, o kolik vyhraje. Nakonec to bylo o 89.

TJ Lokomotiva Žatec A - KO Česká Kamenice A 5:3 (2597:2421). Body: Tajbl 459, Ptáčková 425, Ptáček L. 454, Uhlíková 402, Jarolím 411, Ptáček Zd. st. 446

Další kolo hrají Žatečtí 22.1. ve Spořicích. (jj)

Datum přidání:

Nejnovější zprávy