Mladým florbalistům Žatce se rozšiřují soupisky

Mladým florbalistům Žatce se rozšiřují soupisky

Několik týmů florbalového klubu Jazzmani Žatec odehrálo o víkendu svá utkání. Dařilo se hlavně mladším žákům, kteří vyhráli dvě ze tří utkání.

Mladší žáci Jazzmanů se představili v nové sportovní hale v Podbořanech, kde postupně porazili Most 7:2, Podbořany 6:1 a prohráli s Kadaní 5:11, byť v poločase s ní vedli 4:3.

Dvě vyhraná utkání a první poločas s Kadaní je velmi dobrý výsledek. Pozitivní je, že již na několikátém turnaji jsme byli nejpočetnější tým. Do týmu přišla spousta nových hráčů, kteří se zápas od zápasu zlepšují. Začínáme si zvykat na větší hřiště a hru 5 na 5, ten přechod byl komplikovaný, ale je vidět, že jako tým si začínáme nahrávat a kombinovat, že se snažíme pokrývat míček a neztrácet ho,“ chválil své svěřence na facebookovém profilu oddílu trenér mladších žáků Dušan Volráb.

První domácí turnaj má za sebou přípravka, které se také postupně rozšiřuje soupiska nasazovaných hráčů. Na domácím turnaji si nejmenší Jazzmani užili i chuť výhry a do budoucna se mohou těšit na dvě zápasové sestavy, aby si všichni zahráli co nejvíc.

O víkendu hrála své zápasy také obě dospělá družstva. Rezerva Jazzmanů hrála v Ústí nad Labem, kde prohrála s Chomutovem C 4:5 a porazila Postoloprty 13:1.

A tým odehrál v divizi své 10. utkání v Kralupech nad Vltavou a prohrál 12:5. Šlo o nejlepší předvedenou hru v letošním ročníku. O víkendu hrají Jazzmani se Slavií a poté začne druhá polovina soutěže. (tka)

Datum přidání:

Nejnovější zprávy