Jedlíci na cestách

Jedlíci na cestách
Příjemný podvečer prožili návštěvníci zábavné cestovatelsko-gastronomické talkshow Jedlíci na cestách, kterou pořádala Městská knihovna Žatec v pátek 5. dubna v prostorách La Belle Époque.

Tomáš Šapovalov společně s Jaroslavem Bouzkem cestuje, natáčí a píše. Během svého vyprávění se podělil o zážitky ze zákulisí natáčení pořadu a promítl ukázky i nepovedené záběry, které se do vysílání nedostaly. Popsal typická jídla Maďarska, Německa, Holandska, Polska a zavedl posluchače do rozličných tamních restaurací i stánků s občerstvením, nevynechal osobní postřehy a zážitky z navštívených míst. Podvečer se nesl v příjemné atmosféře, došlo na četné dotazy, reakce spokojených posluchačů a zakoupení knihy s věnováním autora.

Děkujeme La Belle Époque za spolupráci, díky které jsme zde na pátek 17. května od 17 hodin připravili další akci, besedu se spisovatelkou Marií Rejfovou.

Již v pondělí 22. dubna od 17 hodin vás zveme do sálku knihovny na přednášku Čaje a jejich příprava lektora čajové tematiky Ing. Zdeňka Nepustila. Těšíme se na vás při našich dalších akcích. Sledujte nás na www.mekzatec.cz. (mkž)

Galerie

Datum přidání:

Nejnovější zprávy